Vind me ook op

Over mezelf

Ik ben een Belg met Oekraïens bloed. Mijn Oekraïense roots en een grote liefde voor mijn tweede thuis in België geven mij een unieke basis voor betrouwbare, correcte en vlotte vertaling en tolken opdrachten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Iryna Brouckaert. Ik ben geboren in 1983 in het stadje Shakhtarsk, in Donetsk regio in Oekraïne. In 2006 was ik afgestudeerd met de grootste onder­scheiding als een vertaler-tolk. Met een diploma van tolk-vertaler op zak ben ik op mijn 22ste verhuisd naar België.

Na vele jaren in België blijft de liefde voor mijn thuisland Oekraïne diepgeworteld. Toen ik de vraag kreeg van de Dienst Vreemdelingenzaken om als vertaler-tolk op te treden voor Oekraïense burgers in België, twijfelde ik dan ook niet. Ik help mensen vooruit net zoals in mijn hoofdjob als verpleegkundige.

Waarom kiezen voor mij?

Focus op mensen helpen

Vertalen & tolken worden op maat gemaakt en is iets voor en door mensen waarbij de authentieke connectie belangrijk is.

Passie voor taal

Als geboren en getogen Oekraïense zorg ik voor de menselijke connecties en weet ik altijd de juiste nuances te leggen.

Neutraliteit bewaren

Op elk moment staat de neutraliteit voorop. Zo blijft de initiële boodschap centraal staan, zonder afleiding of interpretatie.

Mijn visie

Ik geloof in het ontstaan van verbinding tussen de mensen en het onderhoud van de langdurige en betrouwbare relaties dankzij de correcte vertaling en tolken.